Make your own free website on Tripod.com

Maklumat Sensasi MLM, percuma untuk anda ...

Kehidupan hari ini penuh dengan persaingan dan cabaran. Setiap orang berlumba-lumba untuk mencapai kemewahan hidup. Tetapi kita cukup hairan bagaimana orang lain boleh mendapatkan kemewahan tersebut seperti kereta mewah, rumah yang besar, tetapi bagi kita, begitu payah untuk kita menyimpan sedikit tabungan.... Sebenarnya, kebanyakan mereka mendapatkannya kekayaan melalui perniagaan. Tidak hairanlah adanya hadis yang menyatakan bahawa 9 dari 10 sumber kekayaan itu datangnya dari perniagaan.

Bagi mereka yang bekerja makan gaji, untuk melibatkan diri di dalam perniagaan merupakan sesuatu yang sukar. Sungguhpun demikian, masih ada peluang yang terbuka luas seperti menjadi agen insuran, melibatkan diri di dalam perniagaan berbilang peringkat (multilevel) dan sebagainya.

Justru itu, ada yang melibatkan diri di dalam perniagaan berbilang peringkat (multilevel) boleh meraih pendapatan sampingan RM500/-, RM1000/-, RM5000/-, lima angka RM10,000/- dan ada juga yang boleh mencapai enam angka RM100,000 sebulan ! dan seterusnya mereka membuat perniagaan tersebut sepenuh masa. Kejayaan mereka itu didorong oleh keinginan mereka untuk mengubah hidup mereka: masalah kewangan, suasana kerja yang tertekan, dan sebagainya . Syarikat-syarikat seperti Amway, Cosway, Zulian, CNI, Superime Marketing Konsep, Nutrimatic dan sebagainya adalah contoh-contoh syarikat yang menawarkan peluang tersebut.

Kini, terdapat sebuat syarikat yang baru ditubuhkan pada pertengahan tahun lalu yang beribu pejabat di Kelana Jaya yang dikenali sebagai Menara Edar yang menawarkan peluang perniagaan pelbagai peringkat ini. Dijangkakan, begitu ramai yang akan menyertainya. Kini anda juga boleh berkongsi peluang tersebut dengan kami. Kami boleh menerangkan kepada anda bagaimana anda boleh mengunakan peluang ini sebaiknya. Dengan perancangan yang teratur, dengan pemahaman yang teliti dan kemahuan dari anda, kita boleh sama-sama berjaya merebut peluang meraih pendapatan sampingan untuk meringankan beban kewangan anda.

Jika anda berminat, jangan buang masa... Hubungi kami segera. Biarlah anda yang memperkenalkan peluang ini kepada kenalan rapat anda. Jangan tunggu mereka yang memperkenalkannya kepada anda. Beberapa bulan yang akan datang, begitu ramai yang akan menyertai peluang perniagaan sambilan ini. Jadi, bertindaklah sekarang. Hubungi atau E-mail kepada kami segera (yang berdekatan dengan tempat anda)....

Hubungi: H/P atau Tel# Kawasan
1) Roslan Abu Bakar 012 380 7671 (Lepas 9:00 mlm) Petaling Jaya
2) Pn Wati 03 795 1016 Petaling Jaya
(Pastikan nama anda juga berada disini....)    

Atau E-mail kepada: Roslaned@yahoo.Com


Pastikan anda JUGA BOLEH... Dan sememangnya anda boleh !!!!

Nota:

Barang-barang yang dipasarkan oleh syarikat tersebut telah melebihi 250 barangan. Barangnya yang mudah dipasarkan dan digunakan seharian seperti barangan kosmetik, barang kegunaan rumah, makanan kesihatan dan sebagainya. Barangan ini amat sesuai untuk semua peringkat pengguna dan mudah dijual.

Syarikat ini membuka keahlian kepada semua kaum dan ini memudahkan anda berkembang dengan pesat dalam perniagaan ini...

Jadi, jangan lepaskan peluang ini... Peluang tidak tidak selalunya datang berulang. Semasa keadaan ekonomi yang gawat inilah, sepatutnya kita mencuba merebut peluang ada dan tidak ditinggalkan berlalu....

Di samping itu, banyak lagi maklumat 'Rashia Kejayaan MLM' yang akan kami berikan dari masa ke semasa supaya anda boleh berjaya (jika anda menjadi ahli) .... Jadi, apa di tunggu lagi. Hubungi kami segera...

Sekian